Formål

Den Eksperimenterende Tekstilforening er en landsdækkende forening, som henvender sig til:

• Institutioner med tilknytning til det tekstilfaglige område
  • Enkeltpersoner med særlig interesse for eksperimenterende håndarbejde.

Foreningens vigtigste opgave er at arrangere eksperimenterende kurser, hvor deltagerne får lejlighed til at arbejde under spændende instruktørers inspiration og vejledning. Vi henter ofte vore instruktører blandt kunsthåndværkere og designere og opnår derved en ny indfaldsvinkel til materialer og teknikker.

Ca. en gang om året tilbyder vi en rejse eller en kulturweekend, hvor vi sammen med andre interesserede går på opdagelse i håndarbejdets vidtforgrenede og omfattende univers.

Den vigtigste kontakt til medlemmerne går gennem BLADET, som udgives 2 gange årligt. BLADET forsøger vi at fylde med inspiration og tanker – især med udgangspunkt i de aktuelle arrangementer.