Kurser 2015

Kurset er desværre allerede overtegnet !

Tasker á la Grunbag
den 13. – 15. november 2015

Instruktør: Helen Leegaard

Sted: Tranbjergskolen, Afdelingen på Grønløkkeallé 9, Tranbjerg

Re-design
11. – 13. september 2015

Instruktør: Amy Lyngaa

Sted: Cafe Ellegaard, Sommersted

Papir, broderi & bogstaver
den 17. – 19. april 2015

Instruktør: Vibeke Lindhart

På kurset papir, broderi & bogstaver vil der blive arbejdet med bogstaver og skrift på små billeder og som inspiration til udsmykning af forskellige håndarbejder.

Bogstaver vil blive set og brugt som tegn, skriftbilleder og ornamenter.

Vi vil skrive, tegne, trykke, male, overføre og brodere bogstaver og selvfølgelig kombinere teknikkerne.

Der kræves ingen særlige forudsætninger, bare lysten til at arbejde med bogstaver, enkle broderiteknikker og papir, både genbrugspapir, men også fantastiske papirkvaliteter fra den store verden.

Sted: Odense Fagskole, Ørstedsgade, Odense C

Tid:
Fredag d. 17. april 13 kl. 18.00-22.00
Lørdag d. 18. april 13 kl. 9.00-17.00
Søndag d. 19. apiril 13. kl. 9.00-13.00 – ialt 16 timer

Pris: 800 kr. for medlemmer/1.000 kr. for ikke-medlemmer

Tilmelding: senest den 1. marts 2015 til:

Vigdís Frydal

Mail:  vigdisfrydal@gmail.com

Praktiske oplysninger:

Der kan overnattes på kursusstedet på “primitiv” spejdermanér, hvis man selv medbringer madras og “sovegrej” – mod betaling på 125kr

Traditionen tro arrangeres der kollektiv bespisning til flg. måltider:
morgenmad, frokost og aftensmad lørdag og morgenmad og frokost søndag, mens man selv må sørge for forplejning fredag (i form af madpakke e.lign.)
Der vil som sædvanligt være kaffe og te ad libitum.

Umiddelbart efter tilmelding fremsendes nærmere liste over, hvad der skal medbringes. Forplejning og evt. materialeudgifter afregnes på stedet.

Regler for til- og framelding til kurser:
Umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb sendes breve ud med deltagerliste og øvrige oplysninger om kurset. Betaling skal ske senest 5 uger før kurset starter, og hvis der meldes afbud mindre end 4 uger før kursusafholdelse, betales den fulde kursuspris. Betaling sker på konto 1551-4010892

Strik med garner, som tér sig.       den 23 – 24 januar 2015

Instruktører:  Paulette Adam og Lisbeth Degn

Denne weekend skal vi undersøge de muligheder, som “aktive” garner giver os. Aktive garner er defineret som garner, der ved efterbehandling uden brug af særlige kemikalier ændrer udseende, tykkelse eller længde. Og det kan man få meget sjov ud af!

Hovedvægten er lagt på de overspundne garner, men der bliver også tid til at prøve andre typer af garner.

Vi skal strikke både i glatstrikning og mønstre, og herefter vil vi efterbehandle det strikkede.

Læs evt. mere i bogen “Garner, som tér sig” fra forlaget Pro-sit!  www.pro-sit.dk eller på nedenstående hjemmesider.

www. magiskegarner.dk      Paulette Adam
www.dragenkunst.dk            Lisbeth Degn

Sted: Tranbjergskolen, Afdelingen på Grønløkkeallé 9, Tranbjerg

Tid:
Fredag d. 8. mar. 13 kl. 18.00-22.00
Lørdag d. 9. mar. 13 kl. 9.00-17.00 – i alt 12 timer

Pris: 650kr. for medlemmer/850 kr. for ikke-medlemmer

Ophold: Der kan overnattes på kursusstedet på “primitiv” spejdermanér, hvis man selv medbringer madras og “sovegrej”.

Traditionen tro arrangeres der kollektiv bespisning til flg. måltider:
Der vil som sædvanligt være kaffe og te ad libitum.